Настављена асфалтирања у општини Обреновац
петак, 29 септембар 2017 10:46

asfalti1Током недеље настављени су радови на уређењу некатегорисаних путева у Обреновцу. Нов асфалт добили су мештани Грабовца, Великог Поља, Стублина, Трстенице, док се данас радило у Бровићу и Пироману.

Опширније...
 
Уређење атарских путева
четвртак, 28 септембар 2017 13:03

atarski1Према плану и програму Јавног предузећа за изградњу ,,Обреновац" у току ове недеље извођени су радови на уређењу атарских путева широм Градске општине Обреновац.  Машине су почетком недеље биле у месним заједницама Баљевац и Дражевац, док су данас радови извођени у месној заједници Мислођин.

Опширније...
 
Конференција „Безбедност за будућност 2017" у Обреновцу
четвртак, 28 септембар 2017 12:38

konferenc1У великој сали Спортско-културног центра „Обреновац" данас је отворена Трећа мећународна стручна конференција „Безбедност и кризни менаџмент - теорија и пракса, Безбедност за будућност 2017". Конференција ће трајати два дана, а на њој ће партиципирати учесници из из земаља у окружењу.

Опширније...
 
Јавни позив за избор корисника за доделу помоћи за решавање стамбених потреба интерно- расељених лица са (КиМ) доделом грађевинског материјала
среда, 27 септембар 2017 00:00

Градска општина Обреновац обавештава интерно –расељена лица градске општине Обреновац да је Градска управа града Београда, односно Секретаријат за социјалну заштиту, Ул. 27 марта 43-45, у септембру месецу расписао ,,Јавни позив за доделу грађевинског материјала за ИНТЕРНО-РАСЕЉЕНА ЛИЦА са КиМ“.

Опширније...
 
Делегација УНОПСа у посети Обреновцу
среда, 27 септембар 2017 14:14

unops1Подсекретарка Уједињених нација и извршна директорка Канцеларије Уједињених нација за пројектне услуге (УНОПС) Грете Фаремо, током другог дана посете Србији, посетила је у среду, 27. септембра 2017. године, заједно са директором Канцеларије за управљање јавним улагањима Марком Благојевићем, амбасадором Краљевине Норвешке Арнеом Санес Бјорнстадом, шефом сектора И операција у Делегацији Европске уније у Србији Николасом Бизелом и председником општине Обреновац Мирославом Чучковићем пројекте које је УНОПС спровео у Обреновцу уз финансијску подршку Краљевине Норвешке и Европске уније.

Опширније...
 
Трибина: „0. Нула и тачка – нулта толеранција за насиље над женама“
среда, 27 септембар 2017 06:14

Обреновачки женски центар у оквиру развојног програма "Обреновачког женског центра за 2017. годину", уз подршку Секретаријата за социјалну заштиту града Београда у четвртак  28.септембра 2017. године од 18 часова у простору Позоришне трупа Хатор - сцена Позориште двориште, (улица Милоша Обреновића 114)  организује трибину: „0.  Нула и тачка  –  нулта толеранција за насиље над женама“.

Опширније...
 
Рани јавни увид у Измене и допуне регионалног просторног плана административног подручја града Београда
среда, 27 септембар 2017 06:12

Комисија за планове Скупштине града Београда, на седници одржаној 12. септембра 2017. године, на основу чл. 45а. Закона о планирању и изградњи („Службени гласник Републике Србије” бр. 72/09, 81/09, 64/10, 24/11, 121/12, 42/13, 50/13, 98/13, 132/14, 145/14) и чл. 11. и 19. Пословника о раду Комисије за планове Скупштине града Београда, донела је Закључак којим

Опширније...
 
Додела монтажних кућа у Обреновцу
уторак, 26 септембар 2017 00:00

Данас 26. септембра 2017 године у 12 часова у градској општини Обреновац извршена је примопредаја, потписани су Уговори и уручени кључеви носиоцима домаћинства за три породице избеглих лица који су се одазвали јавном позиву ,, Додела монтажних кућа СРБ-2 у оквиру - Регионалног стамбени програма – Стамбени програм у Републици Србији, Потпројекат 2 који је финансиран из донаторских средстава којима управља Банка за развој Савета Европе коју је спровео Комесаријат за избеглице и миграције и Јединица за управљање пројектима у јавном сектору д.о.о Београд уз подршку ОЕБЦ-а, УНХЦР-а и градске општине Обреновац.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Page 5 of 716

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

 

Сервис грађана

servisGradjana

Извештајна станица: ДРАЖЕВАЦ

hidrosloski podaci

Извештајна станица: ЋЕМАНОВ МОСТ

hidrosloski podaci

Актуелни конкурси

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget

 

fondIvanB

Јавно обавештење и јавни позив спортском савезу Обреновац и спортским организацијама са седиштем на територији ГО Обреновац

 
 

Конкурс за радна места у фабрици "MEI TA Europe"

 
 

Документација за регистрацију стамбене заједнице

registracija-stambenih-zajednica

gradjevinske dozvole

Инвестирајте у Обреновац

javnenabavke

konkursimsp

Канцеларија за младе

COVER-akademska-mreza