Мере штедње
понедељак, 11 мај 2009 10:43
Општинско веће Скупштине градске општине Обреновац на данашњој седници усвојило је предлогде Правилника о коришћењу мобилних телефона, службених возила и репрезентације.Према речима Саше Сремчевића, начелника општинске управе нови правилници представљају усаглашавање са Статутом Града Београда и Општине Обреновац али поштују и препоруку градоначелника Београда Драгана Ђиласа о мерама рационализације и штедње.
Опширније...
 
Дан победе над фашизмом и Дан Европе
недеља, 10 мај 2009 10:27

Дан победе један је од најзначајнијих празника у европском календару, а будући да означава преломни тренутак у коме је дефинисан изглед Европе будућности, од 1986. године обележава се и као „Дан Европе“. 
У жељи да се НЕ ЗАБОРАВИ херојска антифашистичка борба у којој је око 1.500.000 људи бивше Југославије дало своје животе, али и укаже на европску перспективу Србије,

Опширније...
 
Обука будућих предузетника
четвртак, 07 мај 2009 09:24

Предузетнички центар Обреновац у сарадњи са Канцеларијом за младе данас и сутра организује обуку за потенцијалне предузетнике под називом „Знањем до успешног предузетника“. Обуке се реализују у оквиру „Програма за планирање и реаговање у ванредним ситуацијамаи јачања економске сигурностичију имплементацију у Србији“ финансира USAID. Данашњој обуци присуствовао је и Жељко Јоветић, председник Општине Обреновац.

Опширније...
 
ЕТНО РАДИОНИЦА
среда, 06 мај 2009 13:12

Од суботе, 9. маја, до недеље, 28. јуна сваке суботе од 10.00 до 14.00 сати и сваке недеље од 12.00 до 16.00 сати у галерији СКЦ Обреновац одржаваће се ЕТНО РАДИОНИЦА за младе од 13 до 18 година - бесплатни часови ткања (на оригиналном разбоју), плетења, хеклања и веза.

Опширније...
 
КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СТУДЕНТСКИХ НАГРАДА НАЈБОЉИМ СТУДЕНТИМА СА ТЕРИТОРИЈЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ОБРЕНОВАЦ У 2009. ГОДИНИ
уторак, 05 мај 2009 06:12

I – Расписује се конкурс за доделу 55 студентских новчаних награда од по 15.000,00 динара нето – најбољим студентима основних и мастерс студија факултета и виших школа које су акредитоване, са пребивалиштем на територији општине Обреновац, за шта су у буџету градске општине Обреновац за 2009. годину обезбеђена средства у износу од 1.000.000,00 (милион) динара.

Опширније...
 
ОДРЖАНА XX СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА
четвртак, 30 април 2009 10:40
На данас одржаној седници Општинско веће Градске општине Обреновац усвојило је одлуку о расписивању конкурса за доделу студентских награда најбољим студентима са територије ГО Обреновац за 2009. годину.

Усвојен је и захтев Регионалног центра развој малих и средњих предузећа за доделу финансијске помоћи за суфинансирање  пројекта „Подизање капацитета Предузетничког центра Обреновац“ који би требало да се реализује у сарадњи са норвешким партнером.

Опширније...
 
Дом културе у Великом Пољу
среда, 29 април 2009 11:21

Радови на изградњи Дома културе у Великом Пољу биће завршени за месец дана након чега би требало да уследи прикључење на електро мрежу. Ово је речено данас приликом посете председника Општине Жељка Јоветића са сарадницима градилишту овог објекта. Поред Грабовца, Орашца, Кртинске и Ратара где су домови културе већ изграђени за сада је извесно да ће се у Мислођину реконструисати постојећи а у Белом Пољу изградити нови објекат.У Великом Пољу недавно је завршена и изградња терена за мале спортове.

 
ВЕСЕЉКОВ КАРНЕВАЛ
среда, 29 април 2009 11:20

Више од две стотине малишана из  предшколске установе „Перка Вићентијевић“ продефиловало је данас, под маскама, улицама Обреновца. Манифестацију су покренули и организовали малишани из вртића „Весељко“ а учествовала су деца узраста од 3 до 6 година.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 Следећа > Крај >>

Page 720 of 722

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

 

Сервис грађана

servisGradjana

Извештајна станица: ДРАЖЕВАЦ

hidrosloski podaci

Извештајна станица: ЋЕМАНОВ МОСТ

hidrosloski podaci

Актуелни конкурси

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget

 

fondIvanB

Јавно обавештење и јавни позив спортском савезу Обреновац и спортским организацијама са седиштем на територији ГО Обреновац

 
 

Конкурс за радна места у фабрици "MEI TA Europe"

 
 

Документација за регистрацију стамбене заједнице

registracija-stambenih-zajednica

gradjevinske dozvole

Инвестирајте у Обреновац

javnenabavke

konkursimsp

Канцеларија за младе

COVER-akademska-mreza