Обилазак градилишта треће велике фабрике у Обреновцу
среда, 09 август 2017 18:08

bankom2017Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић обишао је вечерас радове на изградњи фабрике за прераду сојиног зрна. Фабрика ће бити завршена почетком наредне године и запослиће више од 100 људи.

Заменик генералног директора „Банком групе” Младен Пешут рекао је да ће најновија инвестиција „Банком групе”, такозвана хексанска екстракција за прераду соје, упослити више од 50 људи у првој фази, који ће благовремено имати и додатна усавршавања из те области. Нова фабрика ће, додао је, омогућити производњу нових производа који су намењени за извоз. 
 
- Пре три месеца почели смо радове и завршили смо трећину посла. Радимо до по великим врућинама, не стајемо. Почетком следеће године отворићемо фабрику. На централном објекту приводимо радове крају - казао је Пешут.

,,Банком група" своје производе пласира на тржишта 27 земаља света.
 
Божидар Мијаљковић, извршни директор Јавног предузећа за иградњу ,,Обреновац" нагласио је да они пружају максималну подршку свакој инвестицији у граду, заједно са општином Обреновац. Он је рекао да овакви пројекти доводе до запошљавања људи и да управо због тога свака инвестиција, било приватна или државна, има велику помоћ тог предузећа. 
 
bankom2022017
 
Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић подсетио је да су радови на изградњи треће велике фабрике у Обреновцу почели пре три месеца.
 
- Још један гигант, још једна нова фабрика и ово је место где ће стотине младих људи који су завршили пољопривредно-хемијску школу моћи да ради. Стотине људи који нису тако млади а имају добро искуство у овој бранши, такође ће моћи да нађу посао. Поносан сам што је Обреновац једно од највећих градилишта у Србији и једно од највећих градилишта у Београду. Све машине које видимо овде ради Обреновачка оператива. Не постоји ниједна грађевинска машина, ниједан камион, нити ваљак, булдожер, која је угашена данас и стоји у неком парку. Све машине су на аутопуту, на ,,Меити", на ,,Банком"-у и на осталим градилиштима у Обреновцу, њих је скоро 50. Ми смо обећали и лично сам се трудио да се сви људи запосле и да све наше фирме обреновачке добију простора да се докажу и раде. Ово градилиште је прави пример, и ако је већ среда вече, све је у пуном капацитету и неће се заустављати. Исто тако се неће заустављати градилиште везано за нови мост, другу фабрику ,,Меи Та" као и градилишта на изградњи канализације у насељу Браће Југовића и Шљивице - нагласио је Чучковић. 
Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget