Завршено уређење ,,Цевке"
петак, 11 август 2017 08:42

bajnja1Извориште бањске воде "Цевка" код Хотела "Обреновац" једно је од омиљених излетишта Обреновчана. Општина Обреновац, заједно са Јавним предузећем за изградњу ,,Обреновац", је уложила средства за уређење овог простора за наступајућу летњу сезону, тако да купаче очекује уређенији и лепши изглед популарне "Цевке“. Простор је обогаћен са 17 нових тушева, новим свлачионицама и постављена је јавна расвета.

Према речима Божидара Мијаиљковића, извршног директора ЈПИ ,,Обреновац" завршени су радови на уређењу прве фазе и додао да ће у наредних неколико дана бити постављене и нове клупе. 
 
- Завршетак прве комплетне прве фазе биће након урађеног дечијег игралишта. Показали смо да мислимо на све суграђане и створили садржај како би сви уживали. Овим не завршавамо уређење ,,Цевке" и у наредном периоду обогатићемо простор новим базенима, а након тога у трећој фази урадићемо приступне саобраћајнице и паркинг места - казао је Мијаиљковић.
 
Овом приликом апеловано на је све суграђане да чувају природно извориште и наглашено да ће ,,Цевка" бити бесплатна за све кориснике.
 
bajna2
 
Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић подсетио је да се испуњава обећање у коме је наглашено да неће проћи ни једна недеља да се Обреновчанима не подари нови велики пројекат.
 
- Ово је народно добро, које је од данас на располагању свим Обреновчанима и гостима Обреновца. Желим да се захвалим пројектантима, извођачима радова и свим људима који су учествовали у овом пројекту и изводили радове на близу 50 степени. Драго ми је што смо заједно овај објекат подарили грађанима и њима се захваљујем на стрпљењу које су показали, показали су да воле свој Обреновац и своју ,,Цевку"  и да је дуги низ година, сви заједно у здрављу користимо - нагласио је Чучковић.
 
bajna33
 
Бранка Бошњак, пројектант новог комплекса ,,Цевке", рекла је да је поносна на оно што Обреновац од данас пружа свим корисницима и подсетила на претходни период у коме је овај простор био веома запуштен. Oна је нагласила да је овим радовима завршена прва фаза и да ће комлекс бити проширен у наредном периоду. 
 
Радови који се буду изводили у току друге фазе неће утицати на купалишну сезону. 
Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget