У току радови на путу ка Стаменића крају у Великом пољу
недеља, 12 новембар 2017 16:37
veliko polje 1У месној заједници Велико поље тренутно се изводе радови на путу Л-2014 ка Стаменића крају. 
 
Лазар Пејић, председник Савета месне заједнице Велико поље је истакао да је у питању значајан пут за мештане Великог поља. 
 
- Свакога дана предузимамо активности како бисмо унапредили живот мештана. Јуче су наши пензионери бесплатно ишли на излет, а данас, у недељу, радимо овај значајан пут. Иако је изградња аутопута значајна за Србију и за нас мештане, овај локални је много значајнији јер га свакодневно користимо - казао је Пејић. 
 
Председник Градске општине Обреновац, Мирослав Чучковић рекао је да ће почетак недеље обележити и радови у осталим месним заједницама. 
 
- Као што знате пут за доњи крај у Грабовцу се у потпуности реконструише. Сутра почињемо са радовима на тоталној реконструкцији пута који везује Дражевац и Баљевац скроз до Ибарске магистрале и крећемо са реконструкцијом пута Ушће-Скела. То је такође важна саобраћајница за нас - казао је Чучковић и напоменуо да грађани Обреновца треба да знају да је 30% комплетне грађевинске механизације коју поседује Србија тренутно на територији Обреновца. Он сматра да је то прилика да Обреновац буде уређен у свим његовим деловима као сви европски градови и додао да се пројекат ''Асфалт до сваке куће'' не прекида. 
 
veliko polje
 
- Људи се чуде како се ради недељом, чуде се како се ради зими, моје контра питање је како се развијају Норвешка или Русија. Када би тако било, они никада не би направили ни метар асфалта јер су тамо често неповољни временски услови. На нашој територији се примењују нове технологије прилагођене временским условима. Такође, на овом путу смо користили асфалтне мрежице које смо видели у Бечу - закључио је Чучковић. 
 
Из Јавног предузећа за изградњу ''Обреновац'' су најавили да ће се у наредном периоду радити пут Л-2015 у Пироману и Бровићу, кружни пут у Стублинама и пут ка центру Трстенице. 
Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget