Вести
Радови на топлотној мрежи на Забрежју
среда, 13 децембар 2017 16:11

Logo - JKP ToplovodПримећено је веће цурење на примарном воду ка Забрежју. Ради се хаварија на примару већег пречника 355мм. Ујутру у 7:00 ће доћи до прекида у испоруци топлотне енергије за све топлотне подстанице на Забрежју. Нове информације очекују се када се буде извршио откоп и када се буде сагледао обим хаварије.

 
Обреновац на сталној конференцији градова и општина
уторак, 12 децембар 2017 15:20

skgo11Градска општина Обреновац учествује на 45. скупштини сталне конференције градова и општина која се одржава у центру ,,Сава".  Општину Обреновац ове године на скупштини је представљао председник Скупштине ГО Обреновац, Мирко Вранешевић. Према његовим речима, конференција је прилика да се обезбеде додатна средства за реализацију битних инфраструктурних пројеката на подручју Обреновца.

Опширније...
 
Више од 200 домаћинстава у насељу Шљивице добија прикључак на канализацију
уторак, 12 децембар 2017 11:57

Градски менаџер Горан Весић и председник општине Обреновац Мирослав Чучковић обишли су данас радове на изградњи пумпне станице фекалне воде, што је друга фаза изградње канализационе мреже у насељу Шљивице у Обреновцу. 

Опширније...
 
Позоришна представа "Два мириса руже"
понедељак, 11 децембар 2017 12:48

dvamirisa52Позоришну представу "Два мириса руже", која се игра на сцени "Позориште на Теразијама" обреновачка публика моћи ће да погледа у петак, 15. децембра 2017. године у 20.00 сати у позоришној сали СКЦ "Обреновац".

Опширније...
 
Насеље Стара Тамнава прикључено на грејање
понедељак, 11 децембар 2017 12:25

grejanjstra1У насељу Стара Тамнава које се налази у непосредној близини центра Обреновца, завршени су радови на топлификационој мрежи. Реч је о инвестицији вредној 23 милиона динара а захваљујући овим радовима на топлификациону мрежу прикључено је више од 40 домаћинстава.

Опширније...
 
Штаб за ванредне ситуације и зимска служба
петак, 08 децембар 2017 07:32

zimska111У Градској општини Обреновац данас је одржана седница Штаба за ванредне ситуације и седница Штаба зимске службе. Седницом је председавао председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић. Разлог заказивања седнице припрема за предстојећи зимски период и рад стручно оперативних тимова зимске службе.

Опширније...
 
Уређење каналске мреже у Звечкој
четвртак, 07 децембар 2017 13:35

kanalzvecka1У току су радови на чишћењу канала К2 у Звечкој. Екипе и механизација предузећа "Београдводе" су на терену и уредиће око 4 км канала који пролази кроз ово село. Радови ће се одвијати од црпне станице Купинац на Бресци до стадиона ФК "Будућност". Овом приликом надлежни су позвали грађане да не избацују смеће у канале и најавили оштрију казнену политику за оне који то чине.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Page 1 of 670

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget